Geroosterde kikkererwten


Lekker en gezond tussendoortje

Geroosterde kikkererwten zijn een heerlijke en gezonde snackoptie die perfect past bij het assortiment van "Nuts about Nuts". Ze zijn niet alleen voedzaam en vullend, maar voegen ook een knapperige textuur en heerlijke smaak toe aan gezonde voeding.

Bij "Nuts about Nuts" kunt u nu genieten van knapperig geroosterde kikkererwten, perfect op smaak gebracht met zout en bedekt met een dun laagje rijstmeel. Ze zijn gemakkelijk te eten rechtstreeks uit de verpakking en zijn de perfecte snack voor onderweg, bij een maaltijd, of om te delen met vrienden en familie.

Bezoek onze winkel in de Demerstraat in Hasselt om deze geroosterde kikkererwten en onze andere heerlijke en gezonde producten te ontdekken.  We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

 

Noten | Nuts About Nuts

Wij bezorgen u inspiratie voor gezonde en lekkere voeding.Wij bieden een compleet assortiment noten, olijven, tapenades, gedroogde vruchten, aangevuld met chocoladeproducten, pitten, zaden, gedroogde bessen, ricecrackers. Daarnaast bereiden wij zelf onze powersnacks en granola’s.

Meest Recente Posts

In de kijker