Altijd verse noten: de garantie van "Nuts About Nuts"


Een gespecialiseerde notenwinkel die er alles aan doet om de belofte van verse producten waar te maken - elke keer weer.

Altijd verse noten

Onze belofte voor verse noten? Niet zomaar een verkooppraatje. Bij "Nuts About Nuts" nemen we onze noten garantie serieus. Met veel zorg selecteren we de allerbeste noten en roosteren we deze zelf. Het suikeren van amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamia's, en pinda's? Dat doen we ook in eigen huis. Het is de aandacht voor detail die ervoor zorgt dat de noten die we serveren, ook echt vers zijn!

Premium noten voor echte notenliefhebbers

Bent u een fervent notenliefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan premium noten komt u nooit opties tekort. We geloven dat echte kwaliteitsnoten een unieke smaakbeleving kunnen creƫren. Ons assortiment is niet alleen rijk aan variatie, maar ook aan voedingswaarde.

Lekker noten, elke dag op tafel

Ons geheim voor lekkere noten? Een toewijding aan versheid die weinig anderen kunnen evenaren. Of het nu gaat om onze huisgemaakte mixen, onze gedroogde vruchten of onze heerlijke zoete lekkernijen, we zorgen er altijd voor dat u alleen het allerbeste krijgt.

Gezonde noten die goed voor u zijn

Naast versheid en smaak, zijn we ook trots op de gezonde voedingswaarde van onze noten. Het is ons doel om mensen blij te maken met een verse, lekkere en gezonde snack. Voeding hoeft geen compromis te zijn tussen smaak en gezondheid. En bij "Nuts About Nuts" bewijzen we dit elke dag.

Spring gerust eens binnen!

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze winkel op de Demerstraat 28, 3500 Hasselt. Voor meer informatie over onze producten en diensten, bezoek onze website.

 

Contacteer ons | Nuts About Nuts

Contacteer ons voor meer informatie over onze de lekkerste, huisgemaakte notenmixen, granola’s, olijven en hartige snacks

Meest Recente Posts

In de kijker