Maak uw feesttafel onvergetelijk!


Een onvergetelijke feesttafel met Nuts about Nuts!

Wanneer de feestdagen naderen, begint onze zoektocht naar die perfecte toevoegingen aan de feesttafel.  'Nuts about Nuts' heeft alles wat u nodig heeft om uw feesttafel te transformeren tot een culinair spektakel!

Bij 'Nuts about Nuts' hebben we een verbluffend assortiment van delicatessen die elke feesttafel kunnen verrijken. Van knapperige noten tot gedroogde vruchten, van smaakvolle tapenades tot heerlijke olijven, om de meest verfijnde hapjes en aperitieven te serveren.

Noten - Noten zijn niet alleen heerlijk, maar ook een geweldig gezond alternatief voor traditionele snacks. 

Gedroogde vruchten - Een selectie van onze fijnste gedroogde vruchten kan een exotisch tintje geven aan uw feesttafel. Van gedroogde abrikozen tot dadels, vijgen en rozijnen, onze gedroogde vruchten zijn de perfecte bron van zoete energie.

Tapenades en Olijven - Onze overheerlijke tapenades en olijven zijn onmisbaar voor uw feesttafel. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook zeer voedzaam.

Hapjes en Apero - Geen feest is compleet zonder hapjes! Met ons uitgebreid aanbod van hapjes zoals borrelnootjes, granola, powersnacks en ricecrackers, kunnen uw gasten genieten van een variatie aan smaken.

Bij ons kopen voor de feesten betekent de belofte van topkwaliteit, versheid en een unieke smaakbeleving. 

We nodigen u uit om onze winkel in de Demerstraat in Hasselt te bezoeken en zelf de kwaliteit en diversiteit van onze producten te ervaren. Maak van uw feestelijke gelegenheid een evenement om nooit te vergeten met 'Nuts About Nuts'!

Meest Recente Posts

In de kijker